Servicii

Branding

branding

Branding

Brand name sau nume de firmă, este o parte a mărcii care poate fi exprimată în cuvinte. Daca îți dorești un nume de firmă atrăgător, cea mai bună soluție este să realizezi un name branding relevant împreuna cu Sapphire.

Rebranding

Procesul de rebranding este unul complicat dar necesar în viața unui brand. Audiența, concurența, reputația și o imagine prăfuită sunt factori decisivi atunci când alegi să realizezi un rebranding.

rebranding
manual-brand

Manual Brand

Manualul tău de identitate vizuală e ghidul care menține designul companiei tale coerent. Este documentul care arată ce fonturi trebuiesc folosite, ce paletă de culori reprezintă cel mai bine afacerea ta și îi arată oricui este responsabil cu designul, ce ar trebui să urmărească.

Identitate vizuală

Sapphire ART

Identitatea vizuală este o experiență pe care o vezi. Cea mai valoroasă comunicare vizuală pe care o are firma ta. Vrei să fi unic? Sapphire Art știe ce are de făcut ca imaginea firmei tale să arate bine.

Web Design

creare-site

Creare site web

La crearea unui site web, analizăm profilul de business pentru a înțelege toate particularitățile afacerii tale. Experiența noastră de web design va rezulta într-un site web ușor de utilizat și elegant.

Realizare magazin online

La crearea unui magazin online, analizăm profilul de business pentru a înțelege toate particularitățile afacerii tale. Experiența noastră de vânzare împreună cu competențele noastre de web design vor rezulta într-un magazin online ușor de utilizat și elegant.

magazin
mentenanta

Administrare și mentenanță site

Administrare site web sau mentenanță website, se referă atât la actualizarea site-ului propriu-zis cât și la mentenanța serverului periodic. Un site fără administrare nu aduce rezultate și nu evoluează în căutările Google.

Ai în minte o idee sau un proiect epic? Vorbește cu noi. Să lucrăm împreună și să facem ceva grozav.